Урок130(05.06.2023)

 ІІ. Виробниче навчання на виробництві "ОФІЦІАНТ" 4розряду.

  ОФ-4.1.3 "Обслуговування відвідувачів у торговельному залі".

Урок 130 тема уроку: "Способи подачі страв в "обніс, в "стіл", за допомогою приставного столика. Подача окремих сирної тарілки".

   МЕТА уроку:

- навчити учнів правильному виконанню прийомів, що входять в операцію по темі з дотриманням вимог охорони праці та безпеки життєдіяльності;

- сформувати в учнів первісні уміння по виконанню прийомів подачі страв в "обніс" та "стіл" і дотримання вимог охорони праці.

       Метод подачі страв за допомогою приставного столика



Європейський метод



Метод подачі в "стіл"



Подача сирної тарілки


Домашнє завдання: ознайомлення з матеріалом самостійно в попередніх уроках .