Урок130(05.06.2023)
ІІ. Виробниче навчання на виробництві "ОФІЦІАНТ" 4розряду.
ОФ-4.1.3 "Обслуговування відвідувачів у торговельному залі".
Урок 130 тема уроку: "Способи подачі страв в "обніс, в "стіл", за допомогою приставного столика. Подача окремих сирної тарілки".
МЕТА уроку:
- навчити учнів правильному виконанню прийомів, що входять в операцію по темі з дотриманням вимог охорони праці та безпеки життєдіяльності;
- сформувати в учнів первісні уміння по виконанню прийомів подачі страв в "обніс" та "стіл" і дотримання вимог охорони праці.
Метод подачі страв за допомогою приставного столика
Домашнє завдання: ознайомлення з матеріалом самостійно в попередніх уроках .