Урок 20(11.11.2022)
І. Виробниче навчання на виробництві з кваліфікації "Офіціант" 3 розряду.
ОФ-3 "Виконання етапів підготовки залу до роботи та процесу обслуговування відвідувачів".
ОФ-3.2.1 "Організація процесу обслуговування ".
11.11.2022
Урок 20 " Отримання і підготовка столових приборів".
МЕТА уроку:
- навчити учнів правильному виконанню прийомів, що входять в операцію по темі з дотриманням вимог охорони праці та безпеки життєдіяльності;
- сформувати в учнів первісні уміння прийомів по виконанню прийомів виконання підготовки столових приборів та дотримання вимог охорони праці та безпеки.
Домашнє завдання : самостійно ознайомиться з матеріалом та відпрацювати. урок 19.
Скласти серветку.