Урок 20(11.11.2022)

І. Виробниче навчання на виробництві з кваліфікації "Офіціант" 3 розряду. 

 ОФ-3 "Виконання етапів підготовки залу до роботи та процесу обслуговування відвідувачів".

 ОФ-3.2.1 "Організація процесу обслуговування ".

11.11.2022
Урок 20 " Отримання і підготовка столових приборів".
МЕТА уроку:
 - навчити учнів правильному виконанню прийомів, що входять в операцію по темі з дотриманням вимог охорони праці та безпеки життєдіяльності; 

- сформувати в учнів первісні уміння прийомів по виконанню прийомів виконання  підготовки  столових приборів та дотримання вимог охорони праці та безпеки. 




Домашнє завдання : самостійно ознайомиться з матеріалом та відпрацювати. урок 19.
Скласти серветку.