Уроки45-74 (31.12.2020-11.02.2021р.)

 ІІІ. Виробнича практика з кваліфікації "Бармен" 4 розряду                    за ІІ семестр 2021р. (з 31.12.2020 по 11.02.2021р.)

           Самостійне виконання робіт на виробництві.

1.Підготовка бармена до роботи.
2.Організація робочого місця бармена.
3.Складання основних типів барних карт( класичної, винної, дегустаційної).
4.Підбір столового та барного посуду.
5.Одержання, облік та зберігання барного посуду.
6.Складання заявки на продукти та іїх отримання.
7.Подача карти вин, карти коктейлів та прийом замовлення.
8.Відмірювання компонентів коктейлів.
9.Приготування коктейлів різними методами.
10.Приготування гарнірів та елементів оформлення коктейлів.
11.Оформлення коктейлів.

Консультації до захисту з 01.02.2021 по 11.02.2021р. згідно графіку

Захист кваліфікаційної  роботи 12.02.2021р.о 8-00год.